Mouse-ul de gaming Logitech G502 va fi lansat la DreamHack Bucureşti 2014

Logitech G502 Proteus Core, cel mai nou mouse de gaming din gama Logitech G, va fi lansat în România în cadrul DreamHack Bucureşti 2014. Primul mouse din lume ce dispune de senzor cu rezoluţie de 12,000 DPI va fi prezentat la...

Logitech G502 Proteus Core, cel mai nou mouse de gaming din gama Logitech G, va fi lansat în România în cadrul DreamHack Bucureşti 2014. Primul mouse din lume ce dispune de senzor cu rezoluţie de 12,000 DPI va fi prezentat la booth-ul Logitech, sâmbătă, 26 aprilie, la ora 13.00. Gamerii ce se vor înscrie pentru competiţiile de gaming dedicate jocurilor League of Legends, DotA 2 şi CS:GO,  vor avea ocazia să câştige nou lansatul mouse. Pe parcursul celor două zile ale evenimentului, Cloud 9 şi mYinsanity, două dintre cele mai puternice echipe de e-sport din lume, vor fi prezente la booth-ul Logitech pentru a-şi cunoaşte fanii. Dreamhack Bucureşti 2014 are loc în acest sfârşit de săptămână, între 26 şi 27 aprilie, la Sala Polivalentă.

Logitech G502 Proteus Core

Senzorul mouse-ului Proteus Core dispune de tehnologia exclusivă Logitech G Delta Zero. Cu ajutorul rezoluţiei ajustabile de la 200 până la 12,000 DPI, mouse-ul oferă un tracking si capacitate de reacţie de neegalat şi poate detecta mişcare la 300 inci pe secundă.

Proteus Core permite calibrarea senzorului la caracteristicile reflectorizante şi fizice ale fiecărei suprafeţe de gaming, reconfigurându-se pentru o perfomanţă optimă. Jucătorul va dobândi astfel viteză maximă de tracking şi detectare minimă a suprafeţei atunci când mouse-ul este ridicat, pe orice suprafaţă de gaming.

Pentru a maximiza performanţa şi senzaţia fizică, Proteus Core permite ajustarea greutăţii prin plasarea a până la cinci greutăţi de 3,6 g în corpul mouse-ului. Pentru a fi în total control, gamer-ul poate folosi Logitech Gaming Software pentru a repartiza orice comandă sau macro la unul din cele 11 butoane programabile, datorită procesorului 32-bit ARM ce controlează memoria internă a mouse-ului.

Logitech Proteus Core dispune de taste individuale, stânga şi dreapta, ce oferă o platformă rigidă şi stabilă, caracteristică ce face ca click-urile să fie mai precise şi durabile. Pentru a îmbunătăţi şi mai mult senzaţia, viteza şi acurateţea, switch-uri micro mecanice au fost folosite sub fiecare tastă.

Logitech G502 Proteus Core va fi disponibil în România de la sfârşitul lunii aprilie la un preţ recomandat de 359 Lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel