Moştenitoarea imperiului L'Oreal, cea mai bogată femeie din Europa, a rămas fără avere

Liliane Bettencourt
Liliane Bettencourt

Moştenitoarea imperiului L'Oreal nu mai are dreptul de a-şi gestiona averea, în urma unei decizii a judecătorilor francezi. Liliane Bettencourt, în vârstă de 88 de ani, suferă de o formă de "demenţă mixtă" şi prezintă simptome ale bolii Alzheimer”. Considerată cea mai bogată femeie din Europa, Bettencourt are o avere estimată la 16 miliarde de euro.

Decizia judecătorilor s-a bazat pe un raport medical solicitat chiar de fiica miliardarei care, începând de acum, va gestiona averea mamei sale, precum şi cele 30 de procente din acţiunile care dau drept de vot în consiliul de administraţie al companiei L`Oreal, informează Antena 3.

Avocatul lui Liliane Bettencourt a clasificat decizia judecătorilor drept una”dezamăgitoare” şi „discutabilă”.

Într-un interviu acordat în timpul procesului, Bettencourt a ameninţat că va pleaca din Franţa dacă judecătorii vor hotârî să o plaseze sub autoritatea fiicei sale Francoise. „Fiica mea mă va sufoca, dacă se va ocupa de mine”, spunea miliardara.

Cearta dintre miliardară şi fiica ei a atins apogeul anul trecut, când Bettencourt şi-a dat fiica în judecată pentru „hărţuire psihică”. În plus, moştenitoarea imperiului L`Oreal şi-a atacat de nenumărarate ori fiica în presă, spunând că este „singuratică” şi „plictisitoare”.

În urmă cu un an, Liliane Bettencourt a fost protagonista unui scandal politico-financiar, în care a fost implicat şi preşedintele francez Nicolas Sarkozy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel