Miss World 2014. Cine este și cum arată reprezentanta României

Duminică va fi aleasă cea mai frumoasă femeie din lume. 121 de concurente din toate colţurile Planetei voi participa în această seară la finala Miss World de la Londra.

Graţie şi strălucire, asta promit organizatorii concursului Miss World 2014. Ei au subliniat, însă, că frumuseţea nu este suficientă pentru a câştiga.

România este reprezentată la Miss World 2014 de Bianca Fanu din Lugoj. Cu dimensiuni aproape perfecte, 86-60-90 şi 1,70 de metri înălţime, ea se va întrece cu cele mai frumoase femei din alte 120 de ţări.

"Mă numesc Bianca Fanu, am 25 de ani şi reprezint România. Studiez Medicina şi sper să devin dermatolog după absolvire. Un lucru interesant în legătură cu mine este acela că am adoptat patru câini vagabonzi. Vă mulţumesc pentru sprijin!", a declarat Bianca Fanu.

Potrivit caselor de pariuri, favorite sunt reprezentantele Africii de Sud şi Marii Britanii. Câştigătoarea va primi coroana din partea filipinezei Megan Young, desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în 2013.

Concursul de anul acesta este umbrit, însă, de uciderea reprezentantei Hondurasului, în urmă cu aproximativ o lună. Ea a fost omorâtă cu bestialitate chiar de iubitul surorii sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel