Miss Universe® Romania 2012, o competiție securizată informativ

Miss Universe® Romania
Miss Universe® Romania

Securitate maximă la Miss Universe® Romania 2012. MUR media & management, compania care deţine licenţa Miss Universe® pentru organizarea celebrei competiţii de frumuseţe în România, şi Compania de Anchete şi Filaj vor coopera pentru securizarea informativă a selecţiei naţionale.

MUR media & management a decis să apeleze la serviciile unui furnizor de intelligence atât pentru verificarea background-ului concurentelor, cât şi pentru securizarea votului. Totodată specialişti în contrainformaţii vor organiza, pe durata cantonamentului, două sesiuni de comunicări pentru tinerele selectate la finală, informează un comunicat al companiei

Directorul Companiei de Anchete şi Filaj, Mihai Belu a explicat că fetele participante la concurs vor fi inițiate cum trebuie să se  manifeste în mediul virtual pentru a nu se expune riscurilor în niciun fel și "vor fi învăţate cum să se protejeze pe viitor de eventuale situaţii în care ar putea fi victime ale scurgerilor de informaţii. Vor învăţa noţiuni de bază despre felul în care să îşi protejeze informaţiile personale. Finalistele vor învăţa cum să identifice eventuali urmăritori, deoarece, pe măsură ce se vor expune, urmează să devină ţinte pentru paparazzi, dar şi pentru persoane care ar putea să le pună în pericol".

"Este o colaborare necesară. Toate concurentele trebuie să se pregătească pentru o viaţă în lumina reflectoarelor şi este nevoie de specialişti care să le ofere toate informaţiile. În afară de pregătire, Compania de Anchete şi Filaj urmează să verifice trecutul finalistelor noastre, pentru a nu avea surprize neplăcute. De asemenea, pe parcursul derulării galei finale, urmează să fie sistate convorbirile telefonice pentru membrii juriului, pentru a nu exista presiuni exercitate asupra acestora", a declarat Valentina Ionescu, director al Organizaţiei Miss Universe® România.

Finala Miss Universe® Romania 2012 se va desfăşura duminică, 4 noiembrie, începând cu ora 19.00, la RIN Grand Hotel, sala Stars, în urma căruia cea care va fi încoronată va participa la Miss Universe® 2012, eveniment ce se va desfășura pe data de 19 decembrie, în Las Vegas, Statele Unite ale Americii și transmis în direct de NBC în peste 200 de țări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel