Ministerul Muncii, dezbatere proiecte. Violeta Alexandru, solicitare de amânare

Ema Apostu / 27 noi 2019 / 15:24 Salveaza PDF Comentarii
Violeta Alexandru, ministrul Muncii Foto AGERPRES
Violeta Alexandru, ministrul Muncii Foto AGERPRES

Violeta Alexandru a reluat solicitarea către Comisie de amânare a dezbaterii proiectelor vizând portofoliul Ministerului Muncii.

"Revin cu solicitarea de a amâna dezbaterea propunerilor/proiectelor vizând atribuțiile Ministerului Muncii și Protecției Sociale, înscrise pe ordinea de zi a ședinței de astăzi. Vă informez că gestionez în acest moment o serie de urgențe cum ar fi:

- Definitivarea discuțiilor privind rectificarea bugetară cu privire la Ministerul Muncii și Protecției Sociale;

- Pregătirea proiectului de buget pentru anul 2020;

- Rezolvarea întârzierilor în recalcularea pensiilor;

- Înființarea Autorității Naționale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții", a transmis Violeta Alexandru.

- Gestionarea procesului de consultare privind stabilirea cuantumului creșterii salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată.

"Vă asigur de disponibilitatea mea"

 

"Vă asigur de toată colaborarea Ministerului Muncii, urmând ca în foarte scurtă vreme să fie numit un Secretar de Stat care va prelua responsabilitatea participării la ședințele, respectiv dezbaterile din Parlament. Nu în ultimul rând, vă asigur de disponibilitatea mea privind participarea la ședințele Comisiei, dar și la lucrările Plenului și am toată încrederea că argumentele mai sus menționate vă vor determina să considerați amânarea discutării proiectelor vizând Ministerul Muncii și Protecției Sociale în ședința de astăzi a comisiei pe care o conduceți", a mai transmis Violeta Alexandru.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26