Mihai Stoica, FCSB, a răbufnit pe Facebook: ”Apar alte persoane care bat câmpii”

Meme Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, âl apără pe jucătorul său, criticat de unii oameni din sport, care comentează la televiziunile specializate.

Mihai Stoica a scris, astăzi, pe contul să de Facebook:

”Cu criticile patronului suntem obișnuiți. Deși le-a transmis într-o conferință de presă realizatorilor de emisiuni să nu-l mai sune după meciuri pentru că nu vrea să-și mai critice fotbaliștii, aceștia îl sună mereu, știind că răspunde și se descarcă, spunând exact ceea ce gândește, chiar dacă este contrar intereselor clubului pe care-l deține.

Deranjant este însă că apar alte persoane care bat câmpii, făcând comentarii total nelalocul lor. Nu că n-ar fi făcut toată viața așa ceva.

Dennis Man este singurul fotbalist dintre cei care au jucat în vara asta pentru echipa națională și pentru selecționata U21 care a evoluat în meciuri oficiale în sezonul care a început. Nedelcearu, Băluță, Hagi și Pușcaș au avut vacanță, n-au jucat nicio secundă în meciuri oficiale, iar când Andrei Vlad, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman erau în vacanță, Dennis era în cantonament cu echipa națională.

Marilor "specialiști" care discută de criza de formă a unui jucător de 20 ani, le-aș recomanda să analizeze câteva faze din iunie-iulie, perioadă în care unii dau autografe și pun boomerang-uri pe instagram :

- Malta-Romania, gol Dennis Man;

- FCSB - Milsami, pasă magistrală de gol Dennis Man, gol Florin Tănase;

- FCSB - FC Hermannstadt, gol Dennis Man la prima atingere de balon;

- Alashkert - FCSB, pressing Dennis Man la portar, respingere greșită, gol Florin Tănase;

- Alashkert - FCSB, fault la Dennis Man, lovitură liberă Ionuț Vînă, gol Iulian Cristea.

Adăugând faptul că Dennis a fost titular incontestabil în echipa anului 2019, România U21, calificată la Jocurile Olimpice, cred că avem un tablou complet despre un fotbalist de mare valoare și despre un om de mare calitate.

P.S. Mai devreme ațipise pe masa de masaj. Altă noapte pierdută. Dar nu cu vreo fetiță. Cu colegii, în autocar, în avion și iar în autocar. Am ajuns la 4 AM în cantonament. Și nu e prima dată săptămâna asta.

Meme Stoica i-a răspuns astfel lui Dumitru Dragomir, pentru a-l apăra pe Dennis Man, după ce fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat că internaționalul român trece printr-o formă slabă deoarece "a dat de vreo fetiță care îi consumă energia".

Citește și:

Alashkert - FCSB | Scor de forfait, în Armenia

Alashkert - FCSB. Gigi Becali, supărat pe Man: "Trebuie să-i dau o palmă din când în când"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel