Mesajul lui Raed Arafat pentru „Piața Universității”

Piața Universității
Piața Universității

Este omul pentru care mii de români au ieşit în stradă. A reuşit să clădească un serviciu medical de urgenţă performant, după modelul european, şi acum toată România ştie cine este Raed Arafat şi ce reprezintă SMURD-ul.

Ar fi putut deveni primar al Capitalei, parlamentar sau ministru, dar a ales să rămână medic şi să trăiască pentru fiecare viaţă pe care o salvează. Medicul Raed Arafat a rămas în România, ţară căreia îi prevede o „perspectivă” frumoasă.

Raed Arafat spune că România este casa lui pe care nu o va părăsi niciodată. Şi crede sincer că sistemul de sănătate din România mai are şanse de vindecare.

Întrebat despre românii care au ieşit în stradă pentru a-l susţine, Raed Arafat le-a mulţumit simplu, recunsocând că a fost un şoc şi pentru el dimensiunea protestului popular de anul trecut:

„A fost un şoc pentru mine. Nu ştiam că era atâta încredere în mine. Mulţumesc, fără nici o altă conotaţie, atât pot să spun. Încrederea te face să munceşti mai mult, să îţi faci mai bine meseria. România are perspectivă, eu sunt un optimist, sunt bolnav de optimism, vom avea un rol mult mai important în Uniunea Europeană. Avem nevoie de stabilitate şi de înţelepciune, pentru a privi lucrurile analitic, pragmatic”, a spus fondatorul SMURD, la Realitatea Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel