Matrimoniale pentru viitorii preoți: Cum poți să stabilești o întâlnire cu Drăcușorul Cristian sau cu Motanul Dănilă și să devii preoteasă

cetatea crestina matrimoniale preoti
cetatea crestina matrimoniale preoti

Peste 2.200 de creştini s-au strâns pe site-ul matrimonial ortodox "Cetatea-Creştină", mulţi dintre ei fiind studenţi la Teologie sau absolvenţi care mai au nevoie doar de o soţie pentru a fi hirotonisiţi. Administratorii se prezintă ca "un grup restrâns de creştini ortodocşi care doresc să sprijine întemeierea familiilor creştine". Cupidonii au însă reguli stricte în ceea ce priveşte acceptarea în comunitatea virtuală a viitorilor membri.

Dacă visezi să devii soţie de preot, nu mai trebuie să te plimbi pe holurile Facultăţii de Teologie cu o mină virtuoasă, în căutarea unui viitor membru al clerului. Destinul de preoteasă îţi este acum la un click distanţă. E suficient să intri pe site-ul matrimonial "Cetatea-Creştină", informează gandul.info. Trebuie să-ţi faci o prezentare suficient de detaliată şi în duh creştin, să apeşi pe butonul "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă!" şi apoi să aştepţi să fii curtată de viitorii slujitori ai Domnului.

O săptămână durează în medie activarea contului, după ce postezi la "Autoprezentare" o descriere de tipul "Sunt o fată cuminte, onestă, cu frică de Dumnezeu. Mă păzesc de a mă depărta de la calea cea dreaptă şi ţin toate cele patru posturi de peste an". Totodată atunci când îţi cauţi un partener de viaţă e necesar să precizezi cât de des participi la Sfânta Liturghie, dacă ai un duhovnic şi dacă posteşti. Spovedania e la rândul ei un "must-have" de care trebuie să ţii seama pentru a putea ajunge cât mai aproape, fie şi virtual, de inima "alesului". Pe site există şi o rubrică unde trebuie să spui de la bun început dacă asculţi sau nu manele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel