Măsura cupei de sutien, un mister greu de desluşit pentru majoritatea bărbaţilor

sutien
sutien

Cu doar câteva ore rămase până la Crăciun, în plină febră a cadourilor, aproximativ 10 milioane de bărbaţi din Marea Britanie vor trebui să răscolească în dulap pentru un sutien vechi al iubitei, pentru a afla care este măsura corectă a cupei, în cazul în care îşi doresc să-i ofere partenerei de viaţă un nou set de lenjerie intimă, conform unui sondaj realizat de magazinul online InvisibleHand, transmite site-ul femalefirst.co.uk.

Acest sondaj indică faptul că bărbaţii sunt complet neajutoraţi atunci când vine vorba despre mărimea sutienului pentru soţii şi prietene. Mai mult decât atât, aproximativ 38% dintre bărbaţi nu au habar nici de măsura lenjeriei intime purtată de femeia din viaţa lor.

De cealaltă parte, femelele speciei sunt considerabil mai pricepute la estimarea corectă a măsurilor partenerului lor. Aproximativ trei sferturi dintre acestea (72%) cunosc care este măsura partenerului de viaţă atunci când trebuie să-i aleagă un tricou, o cămaşă sau o bluză, informează Agerpres

De asemenea femeile sunt mult mai atene în ceea ce priveşte atributele masculinităţii partenerului lor de viaţă, un impresionant procent de 90% dintre reprezentantele sexului frumos cunoscând cu exactitate măsura de lenjerie intimă a bărbatului de lângă ele.

Conform aceluiaşi studiu, 11% dintre bărbaţi detestă să fie nevoiţi să zăbovească prea mult într-un magazin cu articole de lenjerie intimă pentru femei, iar 15% nu pot suporta să-şi aştepte partenera în dreptul cabinei de probă. Bărbaţii preferă să intre şi să iasă din magazin cât mai repede cu putinţă, fapt care, de asemenea, măreşte riscul de a cumpăra lenjeria intimă nepotrivită pentru partenera lor de viaţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel