Mari schimbări la Coca-Cola. Relansarea făcută în februarie

Coca-Cola pregătește o surpriză pentru toți iubitorii celebrului suc. Gama de băuturi de fructe Cappy se relansează începând din luna februarie a acestui an. Noutatea se referă atât la la ambalaj, cât și la arome, sucul fiind disponibil într-o gamă largă – portocale, mere, piersici, roșii și pere.

Noua gamă de sucuri Cappy se adresează oamenilor care sunt preocupați de un stil de viață sănătos. Noul ambalaj PET transparent, de care se bucură întreaga gamă de băuturi din sucuri de fructe Cappy, are un design atrăgător și o formă convenabilă, ușor de folosit de către consumatori.

„Inovaţia a fost întotdeauna cheia succesului pentru Cappy. Am căutat mereu noi metode de a îmbunătăţi portofoliul de produse Cappy, în ceea ce privește caracteristicile produsului, adaptarea ambalajului la cerinţele unei pieţe în continuă mişcare și dezvoltarea de arome noi și savuroase care satisfac chiar şi cei mai pretenţioşi consumatori.

Ce nu s-a schimbat este calitatea produselor noastre şi preocuparea constantă de a veni în întâmpinarea cerințelor consumatorilor și clienților noștri. Noua gamă Cappy completează portofoliul companiei Coca-Cola şi îi consolidează poziţia pe piaţa de băuturi din sucuri de fructe”, a declarat Andreea Drăgan, Marketing Activation Manager Juices România & Moldova, Coca-Cola România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel