Marca Champion® introduce gama de filtre de habitaclu

[] []

03 iul 2014 / 10:02
Salveaza PDF Comentarii

Marca Champion® a Federal-Mogul lansează o gamă inovatoare de filtre auto de habitaclu cu un design nou, „Flexi Frame”, care îndeplinește cele mai stricte standarde de calitate a echipamentelor originale. Filtrele de habitaclu noi vor fi printre primele produse Champion oferite într-un ambalaj nou interactiv, dispunând de un cod QR pentru a-i ajuta pe tehnicieni să identifice și să monteze produsul ușor și rapid.

Marca Champion® a Federal-Mogul lansează o gamă inovatoare de filtre auto de habitaclu cu un design nou, „Flexi Frame”, care îndeplinește cele mai stricte standarde de calitate a echipamentelor originale. Filtrele de habitaclu noi vor fi printre primele produse Champion oferite într-un ambalaj nou interactiv, dispunând de un cod QR pentru a-i ajuta pe tehnicieni să identifice și să monteze produsul ușor și rapid.

Gama de filtre de habitaclu Champion include acum 325 de coduri, reprezentând peste 92 % din parcul auto european. Noul design Flexi Frame de la Federal-Mogul permite montarea filtrului fără a afecta forma sau rigiditatea structurală, deformarea filtrului, reducând riscul de defecțiune a componentei.

„Designul Flexi Frame este o îmbunătățire față de designul OEM original și crește durabilitatea ramei în timpul procesului de instalare a piesei, în timp ce facilitează montajul”, a precizat Sanda Kristicevic, Manager de Produs la Federal-Mogul.

Filtrul de habitaclu contribuie la asigurarea unui mediu mai sănătos pentru pasageri prin captarea particulelor și a mirosurilor, oprind o varietate largă de particule cu dimensiuni pornind de la 3 microni, înainte ca acestea să intre în sistemul de ventilație. Filtrele Champion previn pătrunderea în habitaclu a până la 98 % din substanțele poluante. De asemenea, filtrele contribuie la reducerea aburirii geamurilor, ceea ce îmbunătățește vizibilitatea în timpul condusului și siguranța pasagerilor. Înlocuirea unui filtru murdar poate crește și fluxul de aer al sistemului de aer condiționat, permițând sistemului să funcționeze mai ușor, cu un consum potențial redus de combustibil și o durată de viață mai lungă a componentelor.

„Șoferii subestimează și trec adesea cu vederea importanța înlocuirii filtrelor de habitaclu; aceasta nu crește doar eficiența totală a vehiculului, asigurând economii financiare, dar poate îmbunătăți și sănătatea și securitatea pasagerilor”, a adăugat Kristicevic.

Noul ambalaj al filtrului Champion integrează un cod QR care permite clienților să identifice ușor codul de piesă corect pentru vehicul și îi redirecționează pe aceștia către o prezentare video despre montaj, specifică vehiculului. Accesând link-ul, clienții pot studia și catalogul online cu instrucțiuni de montaj, acesta putând fi inclusiv tipărit. Informațiile tehnice despre filtrele Champion, datele din catalog și alte informații importante pot fi găsite la www.championfilters.com și la www.fmecat.eu.

 

Despre Federal-Mogul

Federal-Mogul (NASDAQ: FDML) este o companie de top la nivel global în domeniul producţiei şi disribuţiei de piese şi servicii pentru fabricanţii şi operatorii de service din întreaga lume, atât pe piaţa automobilelor şi echipamentelor pentru vehicule comerciale ușoare, medii și grele, navale, feroviare și aerospațiale, cât şi pe piaţa energetică sau industrială. Produsele Companiei contribuie la reducerea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2 şi cresc siguranţa vehiculelor.

Federal-Mogul operează pe două segmente independente de piață, fiecare dintre acestea având un CEO ce raportează Consiliului Director Federal-Mogul.

Divizia Federal-Mogul Motorparts vinde şi distribuie un portofoliu larg de produse prin intermediul a peste 20 dintre cele mai recunoscute mărci de pe piaţa aftermarket globală a autovehiculelor, în timp ce deserveşte şi echipamente originale către producătorii de vehicule. Mărcile aftermarket ale companiei includ sistemele de aprindere* BERU®; bujiile, ştergătoarele şi filtrele Champion®; produse pentru motoare AE®, Goetze®, Glyco®, Nüral® şi Payen®; piese pentru direcţie şi suspensie MOOG®; şi produse pentru frânare Ferodo®, Wagner®, Beral®, Necto®, Duron® and Abex®.

Divizia Federal-Mogul Powertrain proiectează şi produce componente OE pentru sisteme de propulsie şi produse de protecţie a sistemelor pentru autoturisme, autovehicule grele, aplicaţii industriale şi de transport.

Federal-Mogul a fost fondată în Detroit în anul 1899. Compania are 44.300 de angajaţi în 33 ţări, având sediul central în Southfield, Michigan, Statele Unite. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.federalmogul.com.

 

*BERU este o marcă comercială înregistrată a BorgWarner Ludwigsburg GmbH.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24