Manfred Stader, unul dintre marii maeştri graficieni din Europa, va picta găuri 3D pe străzile Bucureştiului

Unul dintre marii maeştri graficieni din Europa, Manfred Stader, a venit în România pentru a decora cu desene tridimensionale bulevardele Capitalei. Artistul a uimit întreaga lume cu desenele sale 3D a ajuns şi la Bucureşti.

Artistul 3D Street Art Manfred Stader a îmbogăţit patrimoniul artistic al Capitalei, imaginând o groapă tridimensională, pe care a realizat-o la intersecţia dintre bulevardul Regina Maria şi bulevardul Libertăţii, la rondul Coşbuc, lângă Palatul Parlamentului. Pictura lui Stader este prima lucrare de acest gen instalată în aer liber în România, transmite realitatea.net.

"Pictura măsoară 3 x 5 metri şi este un simbol al optimismului, căci reprezintă o groapă traversată de o bârnă presărată cu bunătăţi", a declarat pictorul Manfred Stader, autorul lucrării.

Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4, în care se află lucrarea, a vizitat şi el groapa, a traversat-o cu succes şi şi-a declarat intenţia de a-l invita pe Manfred Stader să vină în primăvara viitoare pentru a decora în stilul său o parte din viitorul orăşel al copiilor.

Manfred Stader a studiat la şcoala de artă din Frankfurt şi a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de pictură stradală. Chiar dacă operele sale nu durează prea mult, căci de cele mai multe ori se duc la prima ploaie, sunt apreciate în întreaga lume.

Manfred Stader şi-a "expus" lucrările în peste 50 de ţări. Succesul său stă chiar în spatele tehnicii pe care o foloseşte, care îmbină culorile şi umbrele pentru a crea impresia de tridimensionalitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel