Mama Gabrielei (Cheeky Girls): Fata mea se documenta pentru un rol de soție de gangster în magazinul din care a furat

gabriela irimia
gabriela irimia

Margareta Irimia, mama gemenelor din trupa Cheeky Girls, a declarat că fiica ei Gabriela, prinsă în timp ce fura dintr-un supermarket din Marea Britanie, încerca de fapt să se documenteze pentru un rol, deoarece va debuta în curând în calitate de actriţă, informează dailymail.co.uk.

Margareta Irimia a declarat pentru MailOnline că Gabriela ar fi luat hotărârea de a fura dintr-un magazin, deoarece îşi dorea să se documenteze pentru un rol dintr-un film, regizat de Jason Cook. În acest film ea ar urma să interpreteze rolul unei soţii de gangster. "Gabriela era îngrijorată, deoarece acel rol nu se potriveşte deloc cu imaginea dulce a trupei Cheeky Girls şi credea că îi va fi extrem de greu să interpreteze rolul soţiei unui gangster. Era disperată şi credea că nu va putea să facă acest rol", a declarat Margareta Irimia, informează Mediafax.

Gabriela Irimia, membră a trupei Cheeky Girls, a primit un avertisment din partea poliţiei britanice, vineri, după ce a fost prinsă în timp ce încerca să fure dintr-un dintr-un magazin ce face parte din reţeaua de supermarketuri Sainsbury. Potrivit tabloidului The Sun, cântăreaţa a furat legume şi câteva produse cosmetice, în valoare totală de circa 40 de lire sterline (47,5 euro). Incidentul a avut loc în localitatea Wilmslow din comitatul Cheshire.

În vârstă de 26 de ani, Gabriela Irimia, care a devenit celebră împreună cu sora ei Monica, alături de care cântă în trupa Cheeky Girls, a fost escortată la postul local de poliţie, unde a primit un avertisment. În Marea Britanie, pedeapsa maximă pentru furtul din magazine este de şapte ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel