Mai ceva ca în "Singur Acasă". Vezi ce a făcut un băiat de 11 ani

Jet2
Jet2

Un băiat de 11 ani a zburat cu avionul de la Manchester la Roma fără să aibă asupra sa pașaport sau bilet de avion. 5 oameni din stafful companiei Jet2 au fost suspendați în urma incidentului.

Liam Corcoran a fugit de mama lui în după-amiaza zilei de marți, când aceasta își făcea cumpărăturile la un centru comercial din apropierea aeroportului. Copilul s-a îndreptat către aeroport și a urmărit o familie până la terminalul 1, trecând neobservat printre miile de oameni care plecau în vacanță.  Oamenii de la securitate au crezut că Liam este însoțit de familia sa, nu i-au verificat actele, iar băiatul a urcat în avionul companiei Jet2 care pleca spre Roma. Niciun membru al echipajului nu a sesizat că Liam nu avea bilet atunci când și-a ocupat locul.

Incidentul a fost sesizat tocmai când pasagerii au remarcat prezența suspectă a copilului. Acesta le-a spus că a fugit de-acasă. Călătorii au anunțat echipajul, iar căpitanul a transmis informația la aeroportul din Manchester. Mama copilului a fost asigurată că băiatul ei a fost găsit și este în regulă. Ajuns la Roma, Liam a fost rugat să rămână la bord, iar avionul s-a întors în Anglia la ora locală 22:25.

Autoritățile engleze au demarat investigații pentru a afla cum a reușit copilul să treacă de oamenii de securitate și de filtre. 5 oameni din stafful companiei aeriene Jet2 au fost suspendați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel