Cele mai așteptate mașini în 2018

Anul 2018 pare destul de promițător în ceea ce privește domeniul autovehiculelor, astfel încât marii producători pregătesc mașini noi, cât și îmbunătățiri pentru modelele deja existente pe piață.

Anul 2018 vine cu noi surprize în ceea ce privește domeniul auto, astfel încât firme renumite pregătesc modele care mai de care promițătoare, informează playtech.ro. Unul dintre cele mai așteptate modele este anunțat de cei de la Mercedes, noul Clasa A Sedan, dar și o nouă generație de CLS, hibridul pe hidrogen GLC F-Cell, dar și facelifturi pentru Clasa C și Clasa G.

Jaguar urmează lanseze unul dintre cele mai așteptate SUV-uri electrice

Jaguar va lansa I-Pace, astfel încât va apărea pe străzi după jumătatea anului 2018, dar există deja mulți clienți nerăbdători care au comandat mașina.

Pentru 2018, Audi are planuri mari. Nemții de la Ingolstadt pregătesc să lanseze câte o mașină la fiecare trei săptămâni. Un calcul sumar arată că ar putea fi lansate 17 mașini noi într-un singur an. Așadar, cele mai așteptate modele sunt: noul Q8, noul Q3, o nouă versiune a lui A1, o nouă generație de A6 sau o nouă versiune de Audi RS5 Sportback.

Aston Martin va scoate la lumină Vantage, rivalul lui Porsche 911

În prezent există câteva detalii despre Vantage: motor V8 de 4.0 litri. Va atinge 100 de km/h în 3,5 secunde și va avea o viteză maximă de 313 km/h. Așteptată este și lansarea Aston Martin DBX, primul SUV din istoria mărcii.

Supercarul va fi construit manual în totalitate și toți specialiștii anunță că este schimbarea de care Aston Marin are nevoie în acest moment.

Lexus LS va ajunge în 2018 la cea de-a cincea generație

Automobilul va avea ca și competitori direcți nume consacrate precum Mercedes Clasa S, BMW Seria 7 sau Audi A8. Printre noutățile noului Lexus LS se numără noul sistem de control al sasiului VDIM și pachetul Lexus Safety Sistem+.

Volkswagen Passat va avea prețuri de plecare în România de la 22.000 de euro se va mândri cu un design robust și mai multe opțiuni multimedia. Și la capitolul siguranță, noul Passat va excela. Mașina va avea în echiparea standard asistenţa la frânarea de urgenţă și sistemul de protecţie în caz de impact.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel