Ludovic Orban, premier desemnat. Mutarea lui Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a avut o intervenție, în direct, la România TV, în care a făcut precizări dacă ALDE va intra la guvernare în perioada următoare.

'Există, din punctul nostru de vedere al ALDE, o poziție foarte clară. Am spus că vom sprijini alcătuirea unui guvern bazat pe PNL, probabil un Guvern monocolor, aceasta ar fi cea mai bună formulă. Nu vom da un cec în alb domnului Orban sau PNL-ului. Vom avea foarte multă grijă. Vom pune câteva condiții, precum menținerea cotei unice de impozitare sau că nu se vor da OG pe justiție. (...) Trebuie să existe o continuitate între guverne.' a spus Călin Popescu Tăriceanu.

'ALDE nu va participa în noul Guvern. ALDE va rămâne în opoziție. Sigur că vom putea da un vot pentru învestitură, dar ne vom menține totala libertate în ceea ce privește perioada următoare. După alegerile din 2020, dacă vom avea susținerea populară vom vedea cum se va alcătui noua structura guvernamentală după alegerile parlamentare.' a spus Călin Popescu Tăriceanu, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel