Lorelai Moșneguțu, CRITICATĂ DUR. Replica lui Codin Maticiuc

Codin Maticiuc i-a luat apărarea câștigătoarei Românii au talent 2017, Lorelai Moșneguțu, după ce a văzut un mesaj prin care fata era atacată dur.

"Si ea exista pe aceasta lume. Adriana. Cea care vorbește asa de Lorelai a mea. Si ea respira același aer cu noi, calcă pe același pământ, mai rau chiar, e născuta in aceeasi țara cu mine, cu tine si cu îngerul care a câștigat Romanii au talent. Are si acces la internet, are dreptul de a procrea si la 18 ani de a vota.

Ea ne explica cum Lorelai n-are talent. Niciunul. De parca noi nu i-am ascultat vocea. De parca noi nu i-am vazut abilitatile pe care si le-a dezvoltat de a canta la pian si a desena cu picioruțele. De parca noi nu i-am simțit forța si energia trecând prin ecranul televizoarelor si umplându-ne sufletele pana la lacrimi de mândrie si admiratie.

Si daca totusi talentul micuței nu exista este evident ca aveam nevoie de Adriana ca sa-i conteste premiul. Sa-i umbrească bucuria. Probabil ca acest copil n-a avut niciodata vreo suparare si avea nevoie ca Adriana sa-i stoarcă întâia lacrima. Mulțumim, Adriana.

Deși Adriana A. Andrei ne învața ca "in ziua de astăzi nu trebuie sa-ti mai fie mila de nimeni" eu ma rog la Dumnezeu ca singurul sentiment pe care sa-l nutresc fața de ea sa fie acesta. Mila. Atat", a scris Codin Maticiuc pe Facebook, loc unde a postat mesajul tinerei care o critica pe Lorelai Moșneguțu.

[citeste si]

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel