Lonely Planet: Transilvania, primul loc în Top 10 Regiuni de vizitat în 2016

Transilvania se plasează pe primul loc în topul celor 10 regiuni de vizitat în 2016, recomandate de către Lonely Planet, cea mai mare editură de ghiduri de călătorie din lume, deţinută de trustul BBC Worldwide.

Recomandarea face parte din ghidul Best in Travel 2016, care cuprinte topul celor mai bune destinaţii pentru a fi vizitate în anul 2016, clasificate pe ţări, regiuni şi oraşe.

„Transilvania trece printr-o renaștere. Cluj-Napoca a fost numit un oraș de artă al viitorului de către Phaidon, iar Brașovul atrage la fel de mulţi iubitori de viață de noapte ca şi vânători de vampiri. Caii și căruțele încă huruie în zona rurală, dar în curând vor împărți șoselele cu Uber, care şi-a deschis recent un sediu în Bucureşti şi care va transporta călătorii spre locuințe chic listate pe Airbnb", este descrierea făcută de Lonely Planet acestei regiuni din România.

Autorii ghidului menţionează ca puncte de atracţie în Transilvania și Sighişoara şi Sibiu, dar şi Munţii Carpaţi, potrivit transilvaniareporter.ro.

„Acest ghid nu scoate în evidență destinaţiile către care se îndreaptă cei mai mulți dintre turiști, ci locurile pe care echipa noastră consideră că ar trebui să le viziteze", spune Tom Hall, directorul editorial al Lonely Planet, citat de CNN.

Top 10 Regiuni Best in Travel 2016


1. Transilvania, Romania
2. Islanda de Vest
3. Valle de Vinales, Cuba
4. Friuli, Italia
5. Insula Waiheke, Noua Zeelanda
6. Auvergne, Franta
7. Hawaii
8. Bavaria, Germania
9. Costa Verde, Brazilia
10. St. Helena

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel