Liceu Rădăuți, evacuat. Peste 20 de elevi, la spital

Ema Apostu / 07 dec 2017 / 18:12 Salveaza PDF Comentarii

22 de elevi de la un liceu din Rădăuţi au ajuns, vineri, la spitalul municipal din localitate, după ce s-ar fi împrăştiat în unele spaţii ale unităţii şcolare o substanţă iritantă, posibil spray paralizant sau lacrimogen. 

Managerul unităţii medicale, Traian Andronachi, a declarat pentru Agerpres, că niciunul dintre copii nu a fost internat şi au plecat foarte repede de la spital, deoarece nu ''aveau afecţiuni deosebite'', fiind vorba ''mai mult de un atac de panică''. 

Directorul Colegiului Naţional ''Eudoxiu Hurmuzachi'' din Rădăuţi, Adrian Puiu, a confirmat incidentul şi a declarat că unitatea şcolară a fost evacuată joi şi s-a decis sistarea cursurilor după ce în şcoală s-ar fi simţit ''un miros mai altfel''. 

El a menţionat că, potrivit discuţiilor ulterioare cu elevi din şcoală, unul dintre aceştia ar fi putut să împrăştie substanţa iritantă, dar nu există nicio dovadă în acest sens deocamdată. 

Potrivit lui Puiu, dacă se va proba vina unui elev, acesta riscă scăderea notei la purtare, dacă e până în clasa a XI-a, sau exmatricularea. 

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.DE1