Leacuri pentru migrene. De la lavandă la mentă

Chiar și cel mai puternic medicament uneori nu ajută deloc la îndepărtarea migrenelor. 

S-a estimat de către cercetătorii de la Medical News Today că 18% dintre femei vor suferi de migrene la un moment dat, declanșate de factori biologici (hormoni fluctuanți) și de cei psihosociali (stres, lipsa somnului), de multe ori în jurul vârstei lor de reproducere.

Două cești de cafea în fiecare dimineață vor face minuni pentru dumneavoastră și vă vor scăpa de migrene. Diferite studii medicale au arătat o legătură între cofeină și eliminarea durerilor de cap, potrivit The Guardian.

De asemenea, melatonina și magneziul înainte de culcare fac și ele minuni.

[citeste si]

Whole30, un plan de alimentație sănătoasă, care elimină anumite grupuri de alimente din dieta dumneavoastră, și anume pe cele ce ar putea avea un impact negativ asupra corpului precum laptele, zahărul, cerealele și sulfiții. Timp de 30 de zile, puteți încerca o dietă pe bază de fructe proaspete, salată, legume, ouă, nuci, carne de pui și de ton, bând nimic altceva decât apă și cele două cești de cafea de dimineață.

Un remediu natural pentru migrene ar putea include inhalarea de mentă, care este un analgezic natural și care ajută căile respiratorii deschise să respire mai ușor. Sau masarea cu mentă pe tâmple, ce poate stimula fluxul de sânge.

Lavanda este un antihistaminic natural, cunoscut pentru proprietățile sale de a reduce anxietatea. Dacă veți ține o picătură de ulei esențial de lavandă în cerul gurii, veți avea parte, de asemenea, de mult bine și veți scăpa de migrene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel