Klaus Iohannis: Problemele urgente pe care le are de rezolvat Orban

Klaus Iohannis a transmis un mesaj după învestirea Guvernului Orban, enumerând problemele pe care le va avea de rezolvat noul premier.

"Mă tem de ce vor găsi noii miniştri în ministere. Domnule premier, onoraţi membrii ai Guvernului, veţi avea un mandat relativ scurt, dar mă aştept de la acest nou Guvern să rezolve câteva probleme urgente: închiderea bugetului pe 2019, pregătirea proiectului de buget pe 2020, reluarea discuţiilor pe Legile Justiţiei, trebuie încurajată lupta anticorupție, trebuie pregătite și puse în practică într-un mod trasparent, corect alegerile. Este nevoie cu siguranţă de foarte multă implicare.

Vreau să atrag atenţia că această victorie este totuşi numai o victorie de etapă. Urmează alegeri grele, extrem de importante pentru România, alegerile prezidenţiale, locale şi, poate chiar anticipat, alegerile parlamentare. Toate acestea trebuie foarte bine pregătite logistic și politic pentru a da românilor posibilitatea să aleagă varianta cea mai bună", a declarat Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel