Justin Bieber nu ştie că Europa este un continent - VIDEO

Cântăreţul Justin Bieber nu cunoaşte continentele lumii, chiar dacă le-a vizitat pe toate. Prezentatorul David Letterman, de la CBS SUA, a profitat de ocazie şi i-a testat cunoştinţele de geografie într-o emisiune de televiziune.

Autor: Anca Murgoci

La întrebarea „În ce ţări ai cântat?”, Justin Bieber a răspuns că „În toate continentele”. Prezentatorul a continuat: „Câte continente sunt?”, iar celebrul cântăreţ a încercat să enumere câteva dintre acestea, la care a adăugat Polul Nord şi Canada: „Asia, America de Nord, America de Sud, Africa, Antarctica, Polul Nord şi Canada”. Răspunsul vedetei a fost însoţit de râsete din public. Prezentatorul de televiziune a continuat să îl întrebe care sunt celelate două continente pe care le-a omis, spunându-i  „ai fost pe ambele continente, sunt sigur”. În cele din urmă, Justin a dat răspunsul corect „Australia”.

Pentru ultimul continent, David Letterman i-a oferit un indiciu, mai exact i-a spus că Franţa se află aici. Starul a răspuns imediat „Europa”. Publicul l-a aplaudat pentru că ,într-un final, Bieber a reuşit să identifice cele şapte continente. Potrivit 20minutos.es, chiar dacă in comparatie cu oamenii de rând, adolescentul a călătorit în toată lumea datorită concertelor pe care le-a susţinut, el nu are cunoştinţe geografice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel