Jupiter și Saturn se întâlnesc în Vărsător. Cele mai AVANTAJATE zodii! Astrolog DC News: Ne vom distra serios în următorii 20 de ani

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Jupiter și Saturn se întâlnesc în semnul Vărsătorului. Care sunt cele mai avantajate zodii aflați de la astrologul DC News!

”Marea conjunctie. Ma veti auzi din ce in ce mai des pomenind aceasta expresie in urmatoarele luni. Jupiter este planeta viitorului, a expansiunii, a cresterii, a oportunitatilor, a sanselor, a dreptatii, a evolutiei. Cunoscut drept Marele Benefic. Saturn este planeta limitelor, restrictiilor, constrangerilor, structurii, disciplinei, auteritatii, constructiei, blocajelor, a maturitatii, a responsabilitatii, a rabdarii. Cunoscut ca Marele Bau-Bau.

Jupiter face rotatia in jurul Soarelui in 12 ani, iar Saturn in vreo 28. Cele doua planete reusesc sa se intalneasca, sa faca o conjunctie in acelasi semn si acelasi grad la fiecare 20 ani. Semnul in care are loc conjunctia arata directia urmatorilor 20 ani. Ultima data s-au vazut in 2000, in semnul Taurului.

De atunci am tot fost pe capatuiala, pe acumulat, am fost preocupati de latura materiala si practica, am facut progrese lent, exact asa cum ii place Taurului.

Dar in decembrie 2020, dragii mei, cele doua planete se intalnesc in semnul Varsatorului. Boom! Ce presupune asta?

Ca daca pana acum, daca lumea abia s-a miscat si a mai aratat rezistenta fata de online, inovatie, inteligenta artificiala, automatizare, spiritualitate, in urmatorii ani ne vom grabi in a trai cu adevarat scenariile SF. Plus ca Varsatorului nu ii plac planurile, ci doar surprizele si schimbarile, deci nu va grabiti sa va trasati linii clare. Varsatorul uraste regulile, spiritul de turma, tot ce este traditional, rasuflat, prafuit, vechi. Digitalizarea aia mult visata se apropie. Vor disparea multe locuri de munca, se vor inventa altele. Vom ajunge sa facem online o multime de lucruri.

Cei mai avantajati vor fi cei cu marcaj de Varsator, Gemeni, Balanta.

Cei mai testati vor fi cei cu marcaj de Taur, Scorpion si Leu.

Deci ne vom distra serios in urmatorii 20 de ani”, a scris Daniela Simulescu, astrolog DC News, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel