Jordi Alba (Spania) - Am suferit mai mult decât trebuia după o partidă grozavă

Fundaşul Jordi Alba a remarcat nivelul ridicat de joc al selecţionatei Spaniei în meciul cu România (2-1) de la Bucureşti, în preliminariile EURO 2020 la fotbal, dar a recunoscut că ibericii au suferit la finalul meciului, relatează EFE.

Ştim că la final am suferit mai mult decât trebuia după ce am făcut o partidă grozavă. Am avut multe ocazii, nu le-am fructificat, dar echipa a ştiut să sufere. Cu o excepţie, atitudinea echipei a fost bună pe un teren complicat de unde am ieşit întăriţi. Vom încerca să progresăm cu ajutorul staff-ului tehnic, a declarat fundaşul stânga al echipei FC Barcelona.

Jordi Alba a adăugat că toţi jucătorii sunt alături de fostul selecţioner Luis Enrique, a cărui fiică a decedat recent din cauza unui cancer: Îi transmitem toate încurajările din lume lui Luis, soţiei şi familiei lui pentru nenorocirea imensă prin care trec. Este cel mai rău lucru care se poate întâmpla. Le transmitem toată forţa din lume.

Paco Alcacer a revenit cu gol la naţionala Spaniei, după câteva ratări rarisime în prima repriză şi a remarcat prestaţia portarului Ciprian Tătăruşanu: A rezistat în prima repriză, atât în faţa mea, cât şi a colegilor mei. Portarul a salvat nişte goluri clare, dar până la urmă mingea a intrat în plasă şi am ajutat echipa să obţină victoria şi cele trei puncte.

Sergio Ramos (29 - penalty) şi Paco Alcacer (47) au marcat golurile ibericilor, în timp ce pentru echipa antrenată de Cosmin Contra a înscris Florin Andone (59), la trei minute de la intrarea sa pe teren. Spania a jucat în zece oameni din min. 79, după eliminarea lui Diego Llorente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel