Johnny Depp, daune de peste 25 de milioane de dolari de la foștii manageri

Johnny Depp
Johnny Depp

Johnny Depp cere daune de peste 25 de milioane de dolari foștilor manageri. Artistul a dat în judecată compania The Management Group (TMG), printre revendicări numărându-se fraudă, neglijenţă în afaceri şi încălcarea obligaţiilor contractuale.

”Ca urmare a mai multor ani de management defectuos şi, uneori, a unor operaţiuni de fraudare, domnul Depp a pierdut zeci de milioane de dolari şi a fost forţat să vândă numeroase bunuri pentru a plăti pentru uneltirile şi abaterile TMG.

În esenţă, TMG a tratat veniturile domnului Depp drept propriile venituri, disponibile atât pentru companie, cât şi pentru terţi, după bunul plac”, se arată în plângere, potrivit Europa FM.

Documentul mai arată că Johnny Depp a aflat despre abaterile firmei de management abia după ce şi-a încheiat colaborarea cu TMG şi a angajat un nou manager.

”Timp de 30 de ani, Joel şi Rob Mandel, şi compania lor, The Management Group, au fost manageri de încredere pentru cele mai de succes companii şi persoane din industria de divertisment. În 17 ani din acea perioadă, ei au făcut tot posibilul pentru a îl proteja pe Depp de cheltuielile sale iresponsabile şi de  comportamentul lui risipitor”, a transmis Michael Kump, avocat al TMG, pentru The Hollywood Reporter.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel