Jack Dorsey demisionează de la şefia Twitter

foto captură video
foto captură video

Jack Dorsey, CEO-ul Twitter, a anunţat oficial că va renunţa la funcţie. El şi-a ales deja şi succesorul. 

Parag Agrawal este cel care îl va înlocui pe Dorsey la conducerea companiei Twitter, iar acesta va avea şi câteva ţinte greu de atins. Twitter a anunţat în 2021 că vrea să îşi dubleze veniturile până în 2023 şi că vrea să ajungă la 315 milioane de utilizatori activi zilnic. 

Dorsey a negat că a fost presat să demisoneze 

 

"Am muncit din greu pentru a mă asigura că această companie se poate desprinde de fondatorii săi. Nu sunt mulţi fondatori care aleg compania în dauna ego-ului lor. Ştiu că vom dovedi că asta a fost mutarea potrivită", a declarat Jack Dorsey, conform Daily Mail. 

Dorsey ocupă funcţia de CEO al Twitter de la fondarea companiei, în 2006. De atunci, a fost criticat dur de republicani pentru interzicerea lui Donald Trump de pe platforma de socializare, dar şi pentru cenzurarea a ceea ce spun ei că era liberă exprimare. 

Nu este, însă, prima dată când Dorsey pleacă de la şefia companiei. Acesta ar fi fost îndepărtat de la conucere în 2008. În martie 2011, Dorsey a fost numit preşedinte al Consiliului Director, iar în 2015, când CEO-ul Dick Costolo a demisionat, a revenit pe funcţie. 

Până la finalul anului 2022, Jack Dorsey va rămâne în Consiliul Director al companiei, iar apoi va pleca definitiv. 

Tot ce nu ştiai despre Jack Dorsey 

 

Deși stă pe miliarde, numărându-se printre bogații lumii, Jack Dorsey are un stil de viață mai ciudat, de spartan ar zice unii: mănâncă o singură dată pe zi, doar cina, și a renunțat la băile calde în favoarea băilor cu gheață, scrie businessinsider.com. 

Și președintele rus Vladimir Putin este adeptul băilor cu apă rece. În contextul pandemiei el a dat un sfat tuturor celor care-i urmăresc declarația: să facă alternanța apă rece - apă fierbinte, la duș

Totuși, existența lui Jack Dorsey nu e în totalitate spartană. Presa citată scrie că, la fel ca alți miliardari, Jack Dorsey are o casă uimitoare, se întâlnește cu modele și conduce mașini rapide. 

VEZI CONTINUAREA AICI 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel