Iuliana Tudor, cadorisită de Cârcotași. Vezi ce dar a primit

Emisiunea "O dată-n viaţă" de la TVR 1 și-a recompensat întodeauna spectatorii fideli cu momente de neuitat oferite de vedete dragi publicului românesc. Însă, în ultimii ani, unul dintre cele mai aşteptate momente ale emisiunii "O dată-n viaţă" a fost cel al concursului prin care Iuliana Tudor şi Romvac, sponsorul principal al emisiunii, au oferit câte un miel de Paşte telespectatorilor fideli.

Întrucât, la una dintre aceste ediţii, vedeta TVR a încurcat Căciunul cu Paştele, declarând, astfel, în direct, că le oferă telespectatorilor un miel de... Crăciun, Cronica Cârcotaşilor, mereu vigilentă la gafele din televiziune, l-au desemnat pe Cristi Hrubaru să-i facă o surpriză Iulianei Tudor.

Astfel, trimisul Cronicii a ajuns în platoul "O dată-n viaţă" chiar înainte de ediţia de vinerea trecută a emisiunii, unde a surprins-o pe Iuliana Tudor, care nici nu bănuia ce i se pregăteşte. Astfel, cu câteva minute înainte de intrarea în direct, Iuliana Tudor s-a pomenit cu un miel în platou, care avea ataşat şi un calendar.

"Nu am ştiut ce mi se pregăteşte. Echipa mea s-a aliat cu cea a Cronicii Cârcotaşilor astfel încât eu nici nu am bănuit ce avea să mi se întâmple. Pur şi simplu m-am trezit cu Cristi Hrubaru în platou, venind spre mine cu un miel în braţe. Mi-a reamintit de scăparea din emisiune, pentru că mi-a adus şi un calendar cu Paştele şi Crăciunul însemnate cu roşu. A fost o surpriză plăcută şi mă bucur că nu le dau motive serioase Cârcotaşilor pentru a apărea la emisiunea lor. Momentul acesta a fost o bâlbă nevinovată".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel