Kasia Lenhardt, iubita lui Boateng, a semnat un contract cu două săptămâni înainte de a muri. Ce prevede

Facebook @KasiaLenhardtFall
Facebook @KasiaLenhardtFall

Kasia Lenhardt, fosta iubită a fotbalistului Jerome Boateng, a semnat un contract cu fostul său iubit cu 2 săptămâni înainte de a muri.

Fosta iubită a fotbalistului Jerome Boateng a fost găsită moartă în apartamentul său din Berlin, în ziua în care fiul său împlinea 6 ani, informează DigiSport. Femeia se despărțise de fotbalist cu numai o săptămână în urmă. Aceasta semnase cu două săptămâni înainte un contract de confidențialitate.

Kasia Lenhardt se angajase să nu divulge detalii din relația sa cu fotbalistul. Aceasta nu putea vorbi despre relație și nici nu putea face publice mesajele dintre ea și Boateng. Lenhardt era pasibilă de plata unei „amenzi” dacă încălca termenii contractului. Juriștii germani consideră acest tip de contract ca fiind „imoral” și poate fi contestat în instanță.

Înainte de decesul său, Kasia a publicat un mesaj pe contul său de Instagram: ”Acum este unde trag linie. De ajuns”. Decesul său a fost numit de autoritățile germane o sinucidere.

Jerome Boateng este fotbalist la echipa germană Bayern Munchen. Cazul morții iubitei sale încă ridică suspiciuni în Germania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel