Cum îți vei putea schimba culoarea ochilor fără lentile de contact

O companie medicală din California, Stroma Medical,  a descoperit un mod prin care se poate schimba culoarea ochilor, din căprui în albaștri, în doar câteva săptămâni, cu ajutorul tehnologiei laser.

Autor: Bănică Tediana

Fondatorul companiei, doctorul Gregg Homer, spune că noua metodă este sigură și va schimba viețile a mii de oameni în bine, conform www.dailymail.co.uk.

Rezultatele testelor făcute până acum sunt promițătoare. Fotografii de tipul înainte și după arată cum ochii căprui-închis ai unor pacienți devin albaștri când sunt expuși la raza laserului.

Se pare că secretul operației constă în înlăturarea pigmentului maro al ochilor căprui. Ochii albaștri, se pare, nu au pigment albastru și nici un alt pigment. În lipsa culorii, aceștia par albaștri, fiind doar o iluzie optică.

Operația este sigură și nu afectează vederea, după spusele doctorului Mark Korolkiewicz, un specialist în domeniul corectării defectelor de vedere prin tehnologia laser. Până în prezent, 17 persoane au urmat procedura și nu au avut efecte secundare.

Operația va fi posibilă în America de Sud, Asia, Orientul Mijlociu și Europa de Sud în aproximativ 18 luni și va costa în jur de 3000 de lire sterline.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel