iPhone 5, motiv de ceartă între Samsung și Apple

wpid-iphone-5
wpid-iphone-5

Samsung Electronics  se pregătește de luptă împotrivai Apple și vrea să interzică definitiv vânzările   viitorului iPhone 5  în Coreea, lansat cel mai probabil, în luna octombrie. Aceasta este doar una din incercarile Samsung de a face fata Apple, principalul sau competitor.

Cel puțin 23 de procese sunt în curs, între Apple și Samsung, în țări precum Franța, Japonia, Germania, Coreea și Statele Unite, iar numărul lor ar putea să crească, în perioada urmatoare, conform Korea Times.

"Imediat dupa sosirea iPhone 5 în Coreea, Samsung intenționează să dea în judecată Apple pentru încălcarea brevetelor Samsung, legate de tehnologia wireless", a declarat un director de la Samsung Electronics, sub protecția anonimatului.

Samsung și Apple se ceartă, de ceva vreme, pe tema brevetelor. De curând, Apple a reușit să oprească comercializarea Samsung Galaxy Tab 10.1 în Germania.

Samsung a raspuns prin depunerea unui recurs impotriva hotararii din Germania si a intentat un proces impotriva Apple in Australia, unde vanzarile de Galaxy Tab 10.1 au fost, de asemenea, interzise.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel