EXCLUSIV  Ioana Marinescu: „Aurul, aliatul unui ten perfect”. Este, de departe, ingredientul care îți va schimba fața

Fotografie de la Sora Shimazaki: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/umiditate-umezeala-igiena-cura-enie-5938597/
Fotografie de la Sora Shimazaki: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/umiditate-umezeala-igiena-cura-enie-5938597/

Aurul este un bun prieten al tenului perfect.

O spune Ioana Marinescu, Fondator IMar Skin, Farmacist Formulator, specialist în Formularea și Evaluarea produsului dermatocosmetic, membru al Societății Române de Dermatologie.

Aurul este folosit în multe produse de îngrijire a pielii. Este o necesitate? Este un moft? Aflăm de la Ioana Marinescu.

Dacă ar fi să alegem un ingredient, unul singur, cel mai folosit în a aduce în viața noastră luxul și a face diferența, acesta este, cu siguranță, aurul.

Folosit pentru îngrijirea tenului încă din antichitate, aurul are calități incredibile în încetinirea degradării fibrelor de colagen, creșterea nivelului de elastină, îmbunătățirea semnificativă a microcirculației. De asemenea, acesta ajută la dirijarea țintită a ingredientelor active în inima celulei, inducând efectul de mezoterapie virtuală, dar și un caracter pronunțat antiinflamator. Nu în ultimul rând, aduce beneficii majore tenurilor care au nevoi speciale de profilaxie anti-age.

„Este un subiect incredibil de vast. Ideea de aur ar putea părea doar o idee de marketing. Studiile au arătat cu totul alte calități demonstrate de cercetători și sunt unele incredibil de potente pentru refacerea tenului. Sunt două tipuri de aur care pot fi găsite în produsele de frumusețe: aurul coloidal care este antibacterian, antimicotic, lucrează foarte bine pe piele, dar nu este atât de puternic și mai avem aurul pur de 24K. Acesta din urmă are niște calități fizice extrem de intense pentru piele. Aurul pur are avantajul de a magnetiza toate ingredientele active din produsul respectiv și de a le duce, foarte profund, acolo unde este nevoie de ele, ceea ce îl face foarte valoros pentru epidermă”, a explicat Ioana Marinescu la DC News, DC News TV și Spectacola, în cadrul emisiunii „Pastila de frumusețe”

Interviul cu Ioana Marinescu, Fondator IMar Skin, Farmacist Formulator, specialist în Formularea și Evaluarea produsului dermatocosmetic, membru al Societății Române de Dermatologie poate fi urmărit aici:

Cremele cu aur sunt produse cosmetice care conțin foițe de aur sau pulbere de aur ca ingredient. Aurul este un metal prețios și este adesea asociat cu luxul și strălucirea, astfel încât cremele cu aur sunt promovate ca fiind produse premium care oferă beneficii pentru sănătatea și frumusețea pielii. Datorită faptului că știința a evoluat, cremele cu aur au devenit accesibile, ca preț, multor persoane.

Producătorii de creme cu aur afirmă că aurul poate stimula producția de colagen și elastină, ajutând la reducerea ridurilor și la creșterea fermității pielii. În plus, aurul ar avea proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, putând ajuta la protejarea pielii de efectele nocive ale radicalilor liberi și a poluării.

VEZI ȘI: Reguli de aur pentru o demachiere corectă, astfel încât să ai grijă de pielea ta și să fii mereu frumoasă / video - https://www.dcnews.ro/reguli-de-aur-pentru-o-demachiere-corecta-astfel-incat-sa-ai-grija-de-pielea-ta-si-sa-fii-mereu-frumoasa-video_889327.html

CITEȘTE ȘI: Pastila de frumusețe: Păr fericit. Produsele care îți salvează părul - https://www.dcnews.ro/pastila-de-frumusete-par-fericit-produsele-care-iti-salveaza-parul_888224.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel