EXCLUSIV  Interviu Iliescu: Rivalitatea Iohannis - Cioloș, adevărata miză

iohannis ciolos
iohannis ciolos

Care este natura „a ceea ce pare a fi un simplu derapaj mediatic, respectiv publicarea în reputatul jurnal francez de orientare conservatoare Le Figaro, a unor opinii virulent anti Dragnea și implicit anti-PSD rostite, zice-se, de fostul Președinte Ion Iliescu, cu ocazia unui interviu acordat ziariștilor acestei publicații. „Intervievatul" a dezmințit imediat relatarea de presă precizând, pe pagina sa de blog, că nu a acordat niciodată interviul cu pricina și că nu a formulat opiniile puse pe seama sa nici celor care au pretins că îl citează nici altcuiva”.

Operațiunea ”Interviul lui Ion Iliescu” nu „urmărea în primul rând fracturarea electoratului PSD, ci slăbirea relativă a poziției Președintelui Iohannis, perceput la Paris ca om al Germaniei, prin mărirea bazinului indecișilor în favoarea omului Franței, Dacian Cioloș” (...) iar  „evenimentele de la București trebuie citite și în cheia rivalității Iohannis-Cioloș, iar nu numai a aceleia Iohannis-Dragnea”.

CITEȘTE ÎNTREAGA ANALIZĂ PE DESFENSE ROMÂNIA, DESPRE INTERVIUL LUI ION ILIESCU ȘI CUM ESTABLISHMENTUL DEMOCRAT AMERICAN, REGRUPAT LA PARIS, ÎNCEARCĂ SĂ RECUPEREZE SPAȚIUL ROMÂNESC

Notă: Titlul aparține redacției, analiza și opinia aparține în integralitatea autorului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel