Injectată cu Botox la numai șapte ani

sun
sun

Caz incredibil în SUA, unde o mamă de 33 de ani își supune propriul copil la injecții cu Botox. Mama este convinsă că fiica sa va deveni precum Willow Smith, fetița baby star, fiica lui Will Smith și Jada Pinkett de la Hollywood.

www.dcnews.ro

Sharon Evans, tânăra mamă, în varsta de 33 ani, din Wes London, SUA, a facut un curs de cosmetică cu mai mult timp în urmă și astfel, la fiecare doua luni, intervine asupra feței fiicei sale cu injectii de Botox, dar nu numai atât, relatează The Sun.

Acum, mama și fiica s-au mutat la San Diego, California, deoarece în viitor micuta Bree, pentru care rimelul și rujul sunt "jucariile" de fiecare zi, trebuie să devină superstar.

"Ceea ce fac acum pentru fiica mea o va ajuta în viitor la concursurile de frumusețe, pentru că, dacă vrei să contezi,înainte de toate e nevoie să arăți bine", susține Sharon.

De remarcat ccă în  SUA și Marea Britanie nu există restricții pentru achiziționarea și utilizarea de Botox, așa că este suficient a accesa Internetul și cu 250 de lire sterline intri în posesia a 2 ml de soluție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel