Idei de cadouri pentru Sărbători. Ce să-i oferi iubitului tău

Nu ești inspirată în alegerea cadoului perfect pentru iubitul tău? Iată câteva idei de cadouri cu bani puțini pentru Sărbători, publicate de elitedaily.com, pentru a-ți impresiona partenerul de viață.

1. Organizează o zi pe gustul său

Vrei să-ți surprinzi iubitul de Sărbători? Nu trebuie să-i cumperi un cadou scump, este suficient să planifici o zi pe placul său și în mod sigur îl vei face fericit. Iubitul tău este fan Star Wars, îi place să joace fotbal sau îi plac plimbările în aer liber? Ține cont de preferințele lui înainte de Crăciun și planifică o zi așa cum el și-ar dori. Poti sa organizezi un maraton de filme, a-i prepari mancarea preferata, sa-i cumperi bilete la meciurile echipei favorite sau sa-i propui sa mergeti intr-o excursie de o zi. Nu uita sa fii atenta chiar si la cele mai mici detalii si in mod sigur iubitul tau va fi impresionat.

2. Cumpără-i un cadou care să îl facă fericit

În loc să arunci banii pe haine și accesorii scumpe, cumpără-i un cadou care l-ar face cu adevărat fericit. De exemplu, dacă iubitului tău îi plac dulciurile preparate în casă, poți să-i prepari o prajitură dupa reteta mamei sale sau poti sa gatesti alte retete care ii plac. Obisnuieste sa asculte muzica si are o formatie preferata? Poti sa-i cumperi discuri din vinil sau un tricou cu solistul pe care il considera un idol. Este suficient sa tii cont de ceea ce ii place iubitului tau si iti va fi mai usor sa-i alegi un cadou care-l va impresiona.

3. O cină romantică

Nu ai suficienți bani să planifici o cină romantică la un restaurant select? Nu este cazul să îți faci griji care nu își au rostul. Pregăteste o cina romantica chiar la voi acasa, este suficient sa-ti rezervi cateva ore pentru a prepara cateva gustari si un fel principal, dar nu uita sa pregatesti si un desert care-l va incanta. Si decorul este important, așa că o vază cu flori, câteva lumânări parfumate, muzica în surdină și lumina difuză vor fi suficiente.

4. Oferă-i o felicitare

Felicitările nu mai sunt la modă, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunți complet la ideea de a scrie câteva gânduri pe hârtie. Cumpără o felicitare și nu ezita să scrii câteva cuvinte pentru iubitul tău. Nu trebuie sa fie o clasica felicitare cu urari de “La mulți ani” sau “Crăciun fericit”, poți să scrii orice îți trece prin gând. Poți să profiți de această ocazie și să-i spui iubitului tău cât este de important pentru tine si cat de mult il iubesti.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel