Ianis Hagi: titular sau rezervă? Tatăl îl consideră decisiv, selecționerul nu e convins.

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Gheorghe Hagi a spus, după partidele amicale ale României cu Irlanda de Nord şi Columbia, că Ianis Hagi este jucătorul decisiv al naţionalei din ultimii trei ani. Selecţionerul Edi Iordănescu ar fi răbufnit într-o discuţie avută la FRF despre acest subiect. 

Ianis Hagi a înscris în meciul contra Columbiei, de pe Civitas Metropolitano, pierdut de tricolori cu 3-2, deşi a intrat din postura de rezervă. Gică Hagi l-a înţepat pe Edi Iordănescu şi a spus că Ianis este singurul dintre jucătorii care evoluează mai puţin la club care nu a fost titular la naţională, făcând trimitere la Horaţiu Moldovan, Radu Drăguşin şi Andrei Raţiu, titulari contra Columbiei. 

"Din jucătorii care au jucat mai puțin, el a fost singurul care nu a fost titular. E un da, foarte da! E singurul care n-a jucat titular. Jucătorul decisiv din 2021. E o temă și asta, e de reflectat.

El are 3 goluri și două pase decisive în ultimele 5 meciuri pentru națională. S-a vorbit că nu a mai jucat la echipa... CONTINUAREA PE dcsport.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel