Urmărește emisiunea live


Huawei Matebook D14, alegerea perfectă pentru corporatişti, studenţi sau jurnalişti

Laptopul a devenit, dintr-un lux, o necesitate, el fiind folosit atât de angajaţii din marile corporaţii, cât şi de jurnalişti, studenţi sau orice alt tip de angajaţi "la birou". 

În acest context, găsirea laptopului perfect este o operaţiune dificilă. Astfel, Huawei vine în întâmpinarea celor care caută un laptop "bun la toate", cu noul MateBook D14. 

Vorbim, de fapt, despre un ultrabook, cu diagonală de 14 inch şi care cântăreşte doar 1,35 kg. Ca sistem de operare, foloseşte Windows 10, însă vine şi cu o carcasă metalică mată şi plăcută la atingere. Graţie acestei carcase, laptopul se menţine mereu rece, chiar şi după ore bune de ţinut în poală. Este silenţios atât la nivel de tastatură, cât şi ca ventilator, care aduce palete de generaţie nouă Shark Fin, care ajută la o disipare mai bună a căldurii. Măsoară 15.9 mm în grosime şi are muchii foarte înguste ale ecranului, de 4.8 mm. Este un dispozitiv bine construit, din materiale premium şi comod.

Specificaţii hardware 

La interior se află un procesor AMD Ryzen 5 3500U, tactat la 2.1 GHz. E Un CPU de 12 nm quad core, alături de 8 GB RAM DDR4, 512 GB stocare SSD, PCIe, plus placă video AMD Radeon Vega 8 cu 1 GB memorie. Avem şi difuzoare stereo, care apropo sunt bine echilibrate. Avem şi bas rezonabil şi înaltele bune, plus volum ridicat la muzică şi conţinuturi video, scrie site-ul mobilissimo.ro. 

Există şi un webcam HD de 1 megapixel cu captură 720p, ascuns sub o tastă din tastatură şi care se ridică atunci când o apăsaţi puţin în adâncime. O idee trademark Huawei, binevenită pentru a face loc unui ecran edge to edge. Bateria este o unitate de 55 Wh şi aş menţiona şi că procesorul de mai sus are TDP de 15W. Se pot atinge lejer 9-10 ore de utilizare în mod Office, cu scris în Word, YouTube, Facebook, mailuri. Acelaşi regim îl are un student, corporatist, jurnalist, plus/minus ceva seriale pe Netflix şi GeForce Now eventual.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel