HOROSCOP. TOP zodii care devin insuportabile după căsătorie

Se stie ca unii isi pierd repede interesul pentru căsătorie, cum ar fi cazul Berbecilor, pe cand altii se vor atasa din ce in ce mai mult, vor fi posesivi, poate vor si exagera uneori cu aceste lucruri, spre exemplu cei din zodiile Rac si chiar Scorpion.

Gemeni

Chiar daca este posibil ca in primele momente sa dea senzatia ca se simte in largul lui cu acest angajament, cu aceasta schimbare, sau ca ar fi in al noualea cer, pe parcurs insa, isi da seama ca este prins in aceasta relatie si nativul din Gemeni tot va incearca sa-si gaseasca drumul spre libertate.
Tot ce-i trebuie este multa dragoste si destul spatiu incat sa nu se simta prizonier in propria poveste. Asta-l va face fericit, linistit si implinit cu alegerea lui.

Leu

Chiar daca la inceputul relatiei era mai linistit si pasnic, dupa casatorie lucrurile se schimba. Incearca sa va arate ca el este regele, el este cel care "taie si spanzura", asta daca nu v-a aratat-o inca de cand v-ati cunoscut; orice ati face, el detine autoritatea in casa si are ultimul cuvant de spus in toate deciziile.
Este o persoana greu de manipulat si tot ce trebuie sa faceti este sa va obisnuiti sau doar sa va perfectionati in tot ceea ce va defineste, pentru a nu-i da motive să porneasca discutii in contradictoriu.

[citeste si]

Balanta

Veti petrece momente de neuitat la inceputul casniciei. Totul va fi lapte si miere. Chiar daca nu va arata mereu, este un romantic incurabil si tot ce-si doreste e sa fiti fericiti impreuna. Cu timpul insa, veti observa ca va face ochi dulci si altor femei, poate doar pentru a le studia, analiza sau compara, si nimic mai mult.
Tot ce trebuie sa faceti in aceasta situatie, pentru a mentine relatia pe drumul cel bun, este sa ramaneti la fel de eleganta si cocheta ca pana acum.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel