HOROSCOP. Top femei devoratoare de bărbaţi în funcţie de zodie

Femeile devoratoare de bărbaţi au o senzualitate debordantă, şi o extravaganţă de nedescris. Este foarte uşor să îţi dai seama care femei se includ în acest prototip.

1. Nativele Gemeni

Acestea se gândesc mereu cum anume să cucerească un bărbat. Însă trebuie să aibă în vedere faptul că frumuseţea nu durează o veşnicie, ci doar o perioadă scurtă de timp. După, trebuie doar să folosească farduri pentru a mai atrage vreun bărbat. Pe lângă senzualitate, sunt şi femei deştepte, cu capul pe umeri, care întotdeauna încearcă să îşi mărească cercul de prieteni, iubind să cunoască oameni noi, deoarece iubesc viaţa socială. Nu sunt persoane foarte fidele, deoarece, deşi se află într-o relaţie, nu evită ideea de a avea o relaţie extraconjugală.

2. Nativele Berbec

Sunt nişte femei foarte şarmante, senzuale şi pline de extravaganţă. Datorită acestor trăsături, reuşesc să aibă tot ce îşi propun din partea bărbaţilor pe care îi iubesc. Sunt femei cărora le place să fie independente, şi nu permit să le fie încălcat spaţiul personal. În ciuda tuturor aparenţelor, acestea au nevoie de multă dragoste, tandreţe, afecţiune şi respect. De multe ori, le place să iasă în oraş, la vânătoare de alte specimene de bărbaţi. Acestea sunt genul de persoane care nu pot fi ţinute uşor în frâu.

[citeste si]

3. Nativele Peşti

Sunt femei foarte senzuale, care, datorită senzualităţii de care dau dovadă atrag foarte mulţi bărbaţi, asemenea unui magnet. Deşi au nişte caractere destul de dificil de înţeles, datorită firii lor copilăreşti, sunt foarte apreciate de către cei din jurul lor. În cadrul unei relaţii, sunt dispuse să facă orice pentru a-şi vedea iubitul fericit.

Citeste mai muilte pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel