HOROSCOP. Cât de grăbită ești să te măriți în funcție de zodie

Berbec

Se pare că ești una dintre acele persoane care ar spune „da" fără să se gândească de două ori. Pentru tine este suficient să vezi bărbatul în genunchi cu un inel în mână ca să accepți să te căsătorești cât mai curând posibil.

Taur

Ești o fire rațională și nu tinzi să te arunci cu capul înainte fără a evalua foarte bine ce anume te-ar putea aștepta după ce accepți cererea în căsătorie. Chiar dacă momentul în sine al cererii este unul emoționant, nu te lași condusă doar de emoții și încerci să-ți ții capul pe umeri.

Gemeni

Fiind o persoană căreia îi place aventura, la fel stă treaba și cu ideea de căsătorie. Nu te sfiești să accepți atâta timp cât te gândești că pornești pe un nou drum. Ar trebui să fii ma precaută, uneori un nou drum nu este neapărat unul bun.

Rac

Sensibilă și ușor influențabilă de factori externi, cauți să găsești acea persoană care să îți ofere protecție cât mai repede. Datorită acestui fapt, vrei să te căsătorești cât mai curând deoarece vezi în aceasta un mijloc de a căpăta protecție.

[citeste si]

Leu

Încrederea de sine este cheia care te ajută să-ți găsești partenerul ideal cât mai ușor. Din acest motiv, te vezi în rochie de mireasă într-o perioadă foarte scurtă odată ce ai căpătat încredere în relația pe care o ai.

Fecioară

Pentru a putea spune „da" hotărâtă, ai nevoie de o listă lungă de obiective care să fie bifate. Fără motive serioase tu nu vei fi pregătită să accepți ideea de a te căsători, așa că partenerul tău ar trebui să depună eforturi serioase pentru a te putea avea pentru tot restul vieții alături de el.

Balanță

Chiar dacă au un simț dezvoltat atunci când vine vorba să-i „miroase" pe bărbați, nativele acestei zodii nu se vor grăbi să facă marele pas. Doar atunci când sunt sigure că nu ar regreta alegerea făcută, acestea vor accepta, fiind capabile să fugă în lume cu persoana aleasă.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel