Halloween 2021: Costumul ideal pentru petrecerile online, în funcţie de zodie

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Halloween poate fi diferit anul acesta, dar asta nu înseamnă că nu ne putem îmbrăca pentru petrecerile costumate pe Zoom din 31 octombrie.

Ei bine, Halloween-ul se apropie și câți dintre noi sunt cu adevărat triști pentru că nu ne putem etala costumele noastre minunate distractive. Poate vor exista petreceri virtuale de Halloween, scrie astrosens.ro.

Indiferent dacă te întâlneşti cu cei dragi pe Zoom sau joci câteva jocuri online cu prietenii în timp ce discutați pe Discord, petrecerea de Halloween poate fi super-distractivă și complet sigură. Dacă nu ai nimic plănuit, organizează chiar tu una.

Ce este Halloween-ul

Halloween coincide cu ritualul celtic din Samhain, pe care mulți oameni îl practică încă. Este un moment în care granițele dintre lumi sunt subțiri. Ne place să ne gândim la această sărbătoare ca la momentul în care granițele dintre noi și sinele nostru ascuns sunt, de asemenea, subţiri. Este un moment pentru a încerca noi personalități - devii mai curajos, mai amuzant sau mai îndrăzneț, cel puțin pentru o noapte. Mulți astrologi moderni folosesc astrele pentru a obține o înțelegere mai profundă a sinelui. Poate că încercarea unui costum de Halloween ales pentru semnul tău s-ar putea să te ajute în această alegere.

Doreşti să descoperi o parte ascunsă a ta și să încerci ceva nou? Apoi, s-ar putea să te uiţi la această listă și să iei în considerare costumele nu pentru propriul semn (soare, lună sau ascendent), ci semnul opus . Ca memento, semnele opuse sunt următoarele: Berbec și Balanță; Taur și Scorpion; Gemeni și Săgetător; Rac și Capricorn; Leul și Vărsătorul; iar Fecioara şi Peştii.

Costumul de Halloween potrivit pentru zodia ta:

Berbec

Războinicul zodiacal ar fi potrivit să aleagă un costum de super-erou. Berbecul arhetipal este feroce, combativ și competitiv, așa că orice fel de războinic/ă și zeu/zeiță a războiului ar fi o alegere perfectă.

Rac

Îți place să fii confortabil și nu este nimic în neregulă cu asta. Și în acest an, nu trebuie să îţi faci griji cu privire la vremea care te împiedică să te costumezi cum vrei - poţi purta o salopetă-pijama unicorn sau dinozaur. 

Citește horoscopul și pentru restul zodiilor pe ASTROSENS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel