Grand Cinema & More pune în scenă „O noapte furtunoasă”

Grand Cinema & More găzduieşte joi, 13 februarie, un spectacol admirabil: celebra piesă semnată de I.L. Caragiale “O noapte furtunoasă” împlineşte 135 de ani de la premiera controversată, dar de mare succes, de la Teatrul Naţional din 1879. Cu această ocazie, o nouă montare a piesei, în regia lui Gelu Colceag, va face deliciul publicului pe scena cinematografului din Băneasa Shopping City.

Spectacolul, aflat la a doua reprezentaţie, va putea fi văzut joi, 13 februarie, de la ora 20.00 în sala Epika din Grand Cinema & More. Noua punere în scenă este susţinută de o distribuţie de excepţie care face dreptate idealului lui Caragiale de a îndrepta moravurile sociale prin râs: Doru Ana în rolul Jupânului Dumitrache, Mircea Rusu în rolul lui Nae Ipingescu sau Chiriac, jucat de Vlad Corbeanu. Roluri la fel savuroase au şi Magda Catone, care o interpretează pe consoarta lui Jupân Dumtrache şi Daniela Nane, în rolul Zitei. Scenografia şi costumele piesei sunt asigurate de Ioana Pashca.

Preţul unui bilet la spectacol va fi de 65 lei, pentru scaunele standard sau 70 de lei pentru fotoliile premium. Acestea sunt disponibile online pe www.grandcinemaandmore.ro sau la biroul Concierge din cadrul cinematografului Grand Cinema & More.

Spectacolul face parte din stagiunea 2013 – 2014 de la Grand Cinema & More si este pus în scenă de Studio Amena. Grand Cinema & More aduce în sălile de cinema spectacole live, transmisiuni în direct, înregistrări ale unora dintre cele mai frumoase spectacole de operă, teatru şi balet din întreaga lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel