Global Heroes caută alergători care trăiesc cu dispozitive medicale

În fiecare octombrie, începând din 2006, Medtronic Foundation și Twin Cities In Motion au adus în Minnesota oameni din întreaga lume pentru a face parte dintr-o serie unică de alergători pe distanțe lungi, toți beneficiind de tehnologie medicală. Aceștia aleargă, în fomula de echipă, în maratonul Medtronic Twin Cities sau Medtronic TC 10 Mile.

În fiecare octombrie, începând din 2006, Medtronic Foundation și Twin Cities In Motion au adus în Minnesota oameni din întreaga lume pentru a face parte dintr-o serie unică de alergători pe distanțe lungi, toți beneficiind de tehnologie medicală. Aceștia aleargă, în fomula de echipă, în maratonul Medtronic Twin Cities sau Medtronic TC 10 Mile.

În 10 ani, 234 de alergători reprezentând 34 de țări diferite și o gamă largă de afecțiuni medicale au alergat pe traseele frumoase, care se întind printre lacurile și cartierele din Minneapolis și Sf. Paul. Acestea reprezintă, de asemenea, o întoarcere la o viață activă și importanța accesului la asistență medicală de calitate. Demersul face parte dintr-o mișcare în creștere care pune pacienții în centrul eforturilor pentru a îmbunătăți asistența medicală.

Alergătorii Global Hero selectați trebuie să aibă un dispozitiv medical, terapie sau procedură pentru a trata boli de inimă, atacuri vasculare cerebrale, diabet, cancer, durere cronică, tulburări ale coloanei vertebrale sau neurologice, obezitate și tulburări gastrointestinale și urologice. Nu există nicio restricție asupra producătorului acestor terapii sau proceduri.

"Fiecare dintre participanții Global Heroes care trece linia de sosire îi reprezintă pe cei care au avut posibilitatea de a trăi o viață activă," spune Jacob Gayle, Vicepreședintele Medtronic Foundation. „La fel cum îi onorăm, le dăm și o platformă pentru a ajunge la alte persoane care trăiesc cu afecțiuni medicale și circumstanțe similare. Prin împărtășirea poveștilor remarcabile cu lumea, sperăm să educăm, să inspirăm și să încurajăm oamenii să ia măsuri cu privire la propria lor sănătate."

O experiență unică în lume

„Programul a crescut pentru a fi o experiență unică în lume în ceea ce privește alergarea de rezistență," spune Virginia Brophy Achman, Director Executiv, Twin Cities In Motion, organizator al evenimentelor de alergare. „Din momentul în care participanții Global Heroes sunt întâmpinați la aeroport, până la trecerea liniei de sosire cu mii de spectatori care aplaudă, acești alergători inspiraționali vor avea un sfârșit de săptămână plin de evenimente ca nimeni altcineva în sportul nostru."

„A fost uimitor să fac parte din familia Global Heroes", a spus Delphine Arduini, un participant Global Hero 2015 cu diabet de tip 1 din Saint Restitut, Franța. „Capacitatea de a împărtăși experiențe cu oameni care au de-a face cu diferite afecțiuni medicale în viața de zi cu zi îți dă inspirație pentru a merge mai departe."

Maratonul Medtronic Twin Cities 2016 de la sfârșitul săptămânii va avea loc pe data de 7-9 octombrie 2016. Aplicațiile și informațiile complete pentru echipa Global Hero 2016 sunt disponibile pe medtronic.com/globalheroes. Termenul limită de depunere a aplicațiilor este 06 mai 2016.

Maxim 25 de persoane vor fi selectate pentru echipa Global Heroes 2016 de un comitet al Twin Cities In Motion. Se pot aplica anumite condiții și solicitanții trebuie să certifice faptul că au discutat despre participarea la cursă cu medicul lor.

Alergătorii selectați vor primi o intrare plătită pentru ei înșiși și un invitat la maratonul Medtronic Twin Cities Marathon sau Medtronic TC 10 Mile, alături de un pachet de călătorie care include biletul de avion, cazarea și o serie de evenimente VIP pentru Global Hero și un invitat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel