Gala de Decernare a Premiilor Concursului de Desene şi Afişe, la Teatrul de Comedie

desen
desen

Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil – FONPC şi partenerii va organiza pe data de 5 Decembrie 2011, în intervalul orar 12.00 - 16.00 la Gala de Decernare a Premiilor Concursului de Desene şi Afişe, organizat la Teatrul de Comedie, Sala „Radu Beligan” (strada Sf. Dumitru, nr. 2, sector 3, Bucureşti).

Concursul de Desene şi Afişe pe tema Drepturile Copilului are ca scop creşterea vizibilităţii implicării societăţii în respectarea, promovarea şi apărarea drepturilor copiilor, participarea copiilor şi exprimarea opiniei acestora fiind încurajate prin intermediul acestui concurs. Printre câstigătorii concursului de desene se află un copil bolnav de cancer, copil cu situație materială precară, copil care deține deja peste 70 de premii internaționale și naționale. Nu situația lor a fost crietriul de selecție ci talentul lor.

Evenimentul va fi prezentat de Andreea Ibacka şi va include mai multe momente artistice: premiera piesei de teatru „Pentru Cucerirea Drepturilor Noastre”, piesă scrisă şi jucată de copii şi tineri, imnul intergrării sociale. Piesa de teatru pune pe tapet patru mari subiecte: copilul însărcinat, discrminarea copiilor romi și a celor cu handicap, dreptul la educație și exploatarea copilului.

Invitați speciali:  Trupa Blockbusters și Alma Boiangiu de la Românii au Talent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel