Fruct minune care distruge 98% din celulele canceroase

Goya este  cunoscut și ca pepenele amar, acesta fiind  folosit de-a lungul timpului pentru numeroasele efecte benefice. Fructul este incredibil de sănătos, dar nu se numără printre preferatul oamenilor din cauza gustului foarte amar. Acest pepene crește în zonele calde și umede, în special în America de Sud și Asia.

Dr Frank Shallenberger M.D., specializat în tratamente anti-aging și medicină alternativă în Nevada, a descoperit că acest fruct este un tratament eficient în cazurile de cancer pancreatic, scriu cei de la www.healthyfoodhouse.com.

Medicul susține că pepenele amar inhibă creșterea celulelor canceroase, distrugându-le aproape în întregime. Conform ultimelor cercetări ale acestuia, o soluție de pepene amar de concentrație 5% este cel mai puternic medicament pentru cancerul pancreatic, reducând viabilitatea a două linii de celule canceroase cu 90% și a altor două cu 98%.

Efectele acestui fruct au fost testate ulterior la Universitatea din Colorado și rezultatea studiului au arătat că dimensiunile tumorilor pancreatice s-au redus cu 64%.

Acest soi de pepene este utilizat și în cazurile de hipertensiune, astm, infecții ale pielii, diabet și probleme stomacale. Fructele Goya sunt bogate în nutrienți, dar sărace în calorii. Abundă în magneziu, mangan, fibre, vitaminele B1, B2, B3 și C, acid folic, zinc și fosfor. În ciuda acestor proprietăți uimitoare, persoanele evită pepenii amari din cauza gustului neplăcut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel