Federer, de neoprit la Basel. Victorie în două seturi

Roger Feder continuă seria victoriilor consecutive. Elvețianul a trecut în două seturi de germanul Jan-Lennard Struff.

Tenismanul elveţian Roger Federer s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ATP de la Basel, dotat cu premii în valoare de 1.984.420 euro, învingându-l în două seturi, 6-3, 7-5, pe germanul Jan-Lennard Struff, într-o partidă disputată joi.

Federer (37 ani), principalul favorit, a înregistrat cu această ocazie a 17-a sa victorie consecutivă în competiţia din oraşul său natal, pe care a câştigat-o de opt ori în cursul carierei sale. El a disputat 13 finale la Basel, iar ultima înfrângere în acest turneu a suferit-o în 2013, când a fost învins în finală de argentinianul Juan Martin Del Potro.

Îl va întâlni pe Gilles Simon

Campionul elveţian, aflat pe locul al treilea în clasamentul mondial, se va lupta pentru un loc în semifinale cu francezul Gilles Simon, care a avut un meci extrem de dificil împotriva letonului Ernests Gulbis, pe care l-a învins cu 7-6 (7/4), 7-6 (7/10).

Germanul Alexander Zverev, favoritul numărul 2 de la Basel, a acces la rândul său în sferturile de finală, impunându-se în două seturi simetrice, 6-4, 6-4, în faţa australianului Alexei Popyrin. Zverev (21 ani), calificat pentru al doilea sezon consecutiv la Turneul Campionilor de la Londra (11-18 noiembrie), îl va avea ca adversar în turul următor pe spaniolul Roberto Bautista, cap de serie numărul 8, care a trecut cu 6-7 (6/8), 6-3, 6-3 de sârbul Dusan Lajovic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel