Urmărește emisiunea live


Federer, licitaţie cu obiecte personale în valoare de peste un milion de euro, în scop caritabil

Foto: Sora Shimazaki - Pexels
Foto: Sora Shimazaki - Pexels

Roger Federer, considerat în opinia multor specialiști cel mai bun jucător de tenis al tuturor timpurilor, a decis să scoată la licitație, cu scop caritabil, o colecție personală de articole sportive folosite de-a lungul carierei sale, obiecte estimate la 1,15 milioane euro.

Elvețianul va organiza în vara acestui an două licitații, în cadrul cărora va pune la bătaie obiecte sportive din colecția personală. De 20 de ori câștigător de Grand Slam, Roger Federer va folosi banii adunați pentru a finanța acțiunile fundației sale. Licitațiile, organizate de Christie's, vor avea loc în lunile iunie și iulie.

Prima licitație va avea loc, cu participarea fizică a licitatorilor, pe 23 iunie și va include 20 de loturi, fiecare fiind reprezentativ pentru câte unul dintre titlurile de Grand Slam ale lui Federer. Prețurile vor varia de la 3.000 și 70.000 de lire sterline (80.400 euro). Printre articole se află și ținuta și racheta de la victoria din finala Openului Francez din 2009, când Federer l-a învins pe Robin Soderling, incluzând chiar și pantofii încă acoperiți de zgura roșie de pe arena principală de la Roland Garros.

Fanii și colecționarii vor putea, de asemenea, să liciteze pentru trusa și racheta pe care le-a folosit în 2007, în a doua din cele trei finale câștigate la Wimbledon, împotriva rivalului său de o viață, Rafael Nadal, inclusiv pantofi decorați cu steagurile Elveției, care reprezintă titlurile sale de la Wimbledon, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel