FCSB - Dinamo se joacă în Ghencea. Gabi Balint, mesaj pentru fanii FCSB: "Să fie cuminţi"

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gabi Balint are un mesaj pentru fanii FCSB, după ce s-a decis că meciul cu Dinamo se va juca pe stadionul Ghencea. 

”Când vine ordin de sus, n-ai ce să faci. Eu ți-am spus că se va juca până la urmă. Intervenția prim-ministrului a contat mult. Eu rămân la aceeași părere, trebuia analizată mult mai atent această problemă.

Există un ministru al Apărării care nu are treabă cu fotbalul, el aplică legea, i s-a dat un ordin. Bănuiesc că aplică legea.

Eu mă gândeam că două cluburi care sunt în conflict nu pot face afaceri împreună, dar probabil că legea permite lucrul ăsta.

Acum faptul e consumat, trebuie să aibă grijă de stadion, că e un stadion făcut din bani publici, să nu rupă scaunele, să nu dea foc la artificii, că altfel nu vor mai fi primiți acolo. Să fie cuminți și să știe că au intrat în templul fotbalului românesc”, a declarat Gabi Balint, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Câte meciuri vrea FCSB să joace în Ghencea 

"Eu știu că Ciolacu a spus în ședința de Guvern să se revină la normal cu FCSB și Ghencea, că e anormal ce se întâmplă.

O să jucăm în funcție de rețeta financiară. Cu Dinamo jucăm acolo. Jucam pe Arena Națională dacă era liber, nu mai era scandalul ăsta. Eu nu vreau să fac ceva ostentativ, pe vremuri mai instigam și eu, că voiam să le demonstrez. Acum, nu mai vreau.

Eu nu vreau să pun monopol pe stadionul lor, n-o să jucăm doar acolo, doar câteva meciuri, cinci-șase meciuri.

Probabil cât a plătit atunci echipa națională. Cât este legea, plătesc, cât spune legea. Dacă legea spune că e 7 lei, dau 7 lei. Vom pune niște prețuri în așa fel încât să fie atractive, ca să câștigăm bani.

Dacă nu-i atractiv, nu cumpără oamenii și nu mai câștig bani. Pun prețuri ca să fie plin stadionul, să fac bani. Pun prețuri mijlocii, ca să fac bani mulți. Vreau să iau și eu 400-500.000 de euro”, a declarat Gigi Becali la Fotbal Club.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel