EURO INSOL A VANDUT SUPERMARKET-UL MEGA IMAGE SI 15 VILE DIN ANSAMBLUL REZIDENTIAL GREEN CITY

EURO INSOL, lichidatorul judiciar al Clean Optim Serv - societate ce detine o parte din proiectul rezidential Green City, a vandut in cadrul unei licitatii organizate in data de 4 februarie 2014 imobilul in care functioneaza supermarket-ul Mega Image cu o suprafata construita de 1.545 mp. Cumparatorul a fost chiar Mega Image care a achitat un pret de 701.355 EURO.

In cadrul aceleasi licitatii au mai fost vandute 15 vile tip TAMISA catre societatea DRAPANTEX INVESTMENT care a platit 602.024 EURO. Casele tip Tamisa, construite la rosu, au o suprafata desfasurata de 213 mp fiecare si teren adiacent de 250 mp.

Green City este cel mai mare ansamblu rezidential din zona metropolitana de sud a Bucurestiului si este amplasat pe teritoriul unui fost domeniu regal, intinzandu-se pe o suprafata de 120 de hectare din care suprafata verde si parcurile reprezinta 24 de hectare. In cadrul Proiectului Green City s-au construit pana in prezent peste 650 vile, cu unul sau mai multe apartamente.

Green City numara deja peste 1300 de locuitori si este singurul ansamblu rezidential cu o zona completa de facilitati: supermarket Mega Image, gradinita de stat cu program prelungit, sala de fitness, agentie CEC, restaurant, cafenea, locuri de joaca pentru copii, parcari etc.

Prin sentinta pronuntata de Tribunalul Ilfov la 5 februarie 2014 Euro Insol a fost desemnat lichidator judiciar al firmei Valahorum SRL, detinuta ca si Clean Optim Serv si Green City de omul de afaceri Dumitru Bucsaru, cele 3 firme dezvoltand ansamblu imobiliar Green City.

BIROUL DE PRESA EURO INSOL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel