Urmărește emisiunea live



Elon Musk a rupt tăcerea după ce milioane de utilizatori i-au cerut să își dea demisia din funcția de CEO al Twitter

Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres

Elon Musk a postat un mesaj pe Twitter pentru prima dată de când peste 10 milioane de oameni au votat în favoarea demisiei lui din funcția de director executiv al Twitter, spunând că numai abonații plătitori Twitter Blue vor putea vota în viitoarele sondaje legate de politica internă a platformei.

 

Duminică, Musk i-a întrebat pe utilizatorii de Twitter dacă ar trebui să demisioneze din funcția de șef al companiei, promițând să respecte rezultatele sondajului său. Când sondajul s-a închis luni, 57,5% au spus că ar trebui să demisioneze, scrie The Guardian.

În mod normal, un utilizator prolific al platformei, Musk nu a postat pe Twitter imediat după sondaj. Tăcerea lui a fost în cele din urmă ruptă când a răspuns cu „Interesant” la multiple sugestii conform cărora rezultatele sondajului au fost denaturate de conturi false.

Răspunzând la sugestia unui alt utilizator că „abonații albaștri ar trebui să fie singurii care pot vota în sondajele legate de politica internă a platformei”, Musk a spus: „Un punct bun. Twitter va face această schimbare.”

Twitter Blue este un abonament plătit care permite oricui să cumpere o insignă verificată cu bifa albastră pentru contul său.

În calitate de proprietar majoritar al companiei private, nimeni nu-l poate obliga pe Musk să plece, dar o serie de decizii derutante din ultimele zile i-au determinat chiar și pe unii dintre cei mai apropiați susținători ai săi să rupă legăturile cu el.

Decizia de a interzice un cont care urmărea locația avionului său privat săptămâna trecută a fost urmată de o suspendare în masă a jurnaliștilor care au raportat știri critice despre interdicție. Acest lucru a condus, la rândul său, la un exod al unor utilizatori implicați către alte rețele sociale, în special concurentul său descentralizat Mastodon,.

Duminică, Musk a reacționat interzicând toate linkurile către alte rețele sociale, inclusiv Mastodon, Instagram, Facebook și chiar platforme minore precum Nostr, folosit de fondatorul Twitter Jack Dorsey.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel