Elon Musk a anunțat că va cumpăra un club de fotbal. Ce a spus apoi

Elon Musk a anunțat că va cumpăra un club de fotbal. Ce a spus apoi / Foto: Pixabay, de Tumisu
Elon Musk a anunțat că va cumpăra un club de fotbal. Ce a spus apoi / Foto: Pixabay, de Tumisu

Elon Musk a anunțat că va cumpăra un club de fotbal. Află în articol despre ce echipă este vorba, dar și ce a declarat ulterior Musk.

Elon Musk, cea mai bogată persoană din lume, a scris miercuri pe Twitter că glumea atunci când a spus că va cumpăra clubul englez de fotbal Manchester United Plc, scrie Reuters.

"Nu, aceasta este o glumă de lungă durată pe Twitter. Nu cumpăr nicio echipă sportivă.", a spus Musk, întrebat de un utilizator dacă a vrut serios să cumpere clubul.

Cu aproximativ patru ore mai devreme, Musk a postat pe Twitter: "De asemenea, cumpăr Manchester United, cu plăcere", ca răspuns la propriul său tweet în care afirma: "Pentru a fi clar, susțin jumătatea stângă a Partidului Republican și jumătatea dreaptă a Partidului Democrat!".

Unii fani lui Manchester United, nemulțumiți de averea în scădere a clubului în ultimul timp, l-au îndemnat anterior pe Musk pe Twitter să ia în considerare cumpărarea clubului.

Alte glume făcute de Elon Musk pe Twitter

Noul tweet controversat vine în timp ce Musk încearcă să renunțe la un acord de 44 de miliarde de dolari pentru cumpărarea Twitter, la numai patru luni după ce a anunțat pe platformă că va cumpăra compania de social media. Musk are o istorie de a fi neconvențional și a postat tweet-uri neobișnuite, ceea ce face dificil uneori să îți dai seama când este serios sau când glumește.

"În continuare, cumpăr Coca-Cola pentru a pune cocaina înapoi.", a scris el pe Twitter pe 27 aprilie, la două zile după ce consiliul de administrație al Twitter a acceptat oferta sa de a cumpăra compania. Tweeturile lui Musk despre potențiale achiziții l-au dus în proces cu autoritățile de reglementare din SUA în trecut.

Ambițiile lui Elon Musk



În 2018, el a postat pe Twitter că a existat "finanțare garantată" pentru o afacere de 72 de miliarde de dolari pentru a lua Tesla în privat, dar nu a continuat cu o ofertă. Musk și Tesla au plătit fiecare amenzi civile de 20 de milioane de dolari, iar Musk a demisionat din funcția de președinte al Tesla pentru a rezolva acuzațiile Comisiei pentru Valori Mobiliare și Burse din SUA (SEC) că Musk a fraudat investitorii. SEC nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii la tweet-ul lui Musk conform căreia acesta cumpăra clubul de fotbal Manchester United Plc.

Ambițiile lui Musk variază de la colonizarea planetei Marte până la crearea unei noi economii energetice durabile, iar în acest proces a construit cea mai valoroasă companie de mașini din lume, producătorul de vehicule electrice Tesla, compania de rachete SpaceX și o mulțime de firme mai mici. 

Manchester United este unul dintre cele mai cunoscute nume din fotbalul mondial, dar se află în prezent în criză pe teren, pe fondul apelurilor furioase ale fanilor pentru ca actualii proprietari ai clubului, familia American Glazer, să se retragă. Echipa din nordul Angliei are peste 32 de milioane de urmăritori pe contul său principal de Twitter, iar primul tweet al lui Musk despre club a strâns aproape 400.000 de aprecieri pe platformă în decurs de patru ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel